Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vacature: goedbetaalde lingeriebeoordelaar, iets voor jou? 

Een Brits bedrijf is bereid jou en de vrouw een lieve duit te betalen om sexy lingerie te testen. 

Vacature: goedbetaalde lingeriebeoordelaar, iets voor jou? 

Er komen weer koude winterdagen aan, ideaal om lekker met je betere helft te rollebollen. Een beetje sexy lingerie maakt dat natuurlijk des te spannender, dus de grote fabrikanten staan klaar om de nieuwe collecties de winkel in te gooien. Ze moeten alleen nog even getest worden. Iets voor jou en je mevrouw?

Lekkere vergoeding

Testonderdeel 1a: hoe makkelijk is de lingerie uit te trekken? Klinkt dat niet verkeerd? Mooi, in dat geval wacht een fijne openstaande vacature voor lingeriebeoordelaar op je. Het lingeriemerk Pour Moi is op zoek naar een stel dat sexy lingerie wil testen en beoordelen. Er staat een leuke vergoeding tegenover. Jij en je geliefde kunnen 150 britse pond (177 euro) per persoon vangen. Da’s niet gek, toch?

In welk land je precies woont boeit het bedrijf niet, zolang je maar 18 jaar en ouder bent en een consensuele relatie hebt. Ook is het lekker coronaproef, want het testen kan gewoon thuis vanuit je eigen bed. Of vanaf het aanrechtblad. Waar de voorkeur maar ligt.

Makkelijk uit te trekken?

Word je geselecteerd? Dan ontvangen jij en je lief drie sexy setjes lingerie die jullie vervolgens testen en mogen houden. In de vragenlijst die je achteraf moet invullen, geef je aan welke set je het meest sexy vond, hoe makkelijk je lief in het wellicht ingewikkelde linnengoed kon komen en hoe makkelijk het voor jou was om de boel weer uit te trekken.

via GIPHY

Solliciteren kan hieeerrrr tot en met 5 november. Dus, waar wacht je nog op?

Bizar
  • Unsplash