doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Meisje vermoord tijdens Tinder-date

Elke zondag delen we een 'internetklassieker'. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen nog een keer waard is. Met vandaag, uit 2018: een moord tijdens een Tinder-date
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Meisje vermoord tijdens Tinder-date

De 24-jarige Sydney Loofe uit de Amerikaanse staat Nebraska maakte een afspraak via Tinder. Helaas kon ze het nooit meer navertellen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Date

De alarmbellen gingen af toen Sydney een bericht plaatste op Snapchat waarin ze klaar zei te zijn voor een date. De dag erna verscheen ze echter niet op haar werk. Haar lichaam werd weken later teruggevonden.

Seksspel

De vrouw bleek te hebben afgesproken met de 23-jarige Bailey Boswell en de 51-jarige Aubrey Trail. Na contact via Tinder besloten de drie met elkaar af te spreken. Tijdens een interview met de krant Omaha Wold-Herald verklaarde Trail dat Loofe deel uitmaakte van een seksspel met de twee. Daarnaast vertelde hij dat zijn vriendin onder invloed van drugs in een andere kamer zat toen het verschrikkelijk misging tussen hem en Loofe. “Het was niet de bedoeling, echt niet. Ik wilde haar niet dood”, vertelde hij in het artikel.” Hij vond dan ook dat hij de dood verdiende. Een maand voor de rechtszaak liep het totaal anders. Toen ontkende de twee iets met de dood te maken te hebben.

Verdwijning

De verdachten werden echter gefilmd door beveiligingscamera’s in een winkel waar ze gereedschappen kochten om het lichaam van van hun slachtoffer in stukken te snijden en te laten verdwijnen. De overblijfselen van Loofe werden 140 kilometer verder gevonden in een veld, meldt KMTV.

Doodstraf

De autoriteiten hebben nu bekendgemaakt dat de twee vervolgd zullen worden voor moord en het wegwerken van het lijk. Een motief is niet genoemd. Aanklagers nemen zelfs in overweging de doodstraf tegen het tweetal te eisen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws