doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Breaking Bad in Nederland: caravans en kilo’s crystal meth

De politie ontdekte deze maandag meerdere mannen die een poging hebben gedaan om Breaking Bad na te maken. De groep zat gezellig crystal meth te brouwen in twee caravans. Alleen deden zij het niet in de woestijn van Albuquerque, maar in een loods in Westdorpe.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Breaking Bad in Nederland: caravans en kilo’s crystal meth

Het ging in dit geval niet om een Hollandse Heisenberg. De vijf aanwezigen waren afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en Mexico. Ze waren over komen vliegen om hier hun eigen handeltje te starten. In de loods met hun caravans verwerkten ze halffabricaten tot eindproduct.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Er werd flink bijgeklust in de Zeelandse loods, want de politie had meerdere vrachtwagens nodig om de buit mee te nemen. In totaal zijn er honderden kilo’s crystal meth meegenomen en later vernietigd.

Het eindproduct

Er komt misschien nog wel een tweede seizoen van deze serie, want de politie verwacht dat er wel meer fabrikanten te vinden zijn. De mannen die maandag werden gearresteerd, zien we waarschijnlijk niet meer terug. Zij gaan voorlopig de gevangenis in, maar het onderzoek in Westdorpe loopt nog even door.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws