doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Anouk Smulders zat aan boord van knokvlucht KLM: 'Het was verschrikkelijk'

Denk je ein-de-lijk weer eens lekker op vakantie te kunnen, breekt er ineens een vechtpartij uit tijdens je vlucht. Het overkwam de vakantiegangers die afgelopen vrijdag vanaf Amsterdam naar Ibiza vlogen. Ex-model Anouk Smulders zat aan boord bij deze 'knokvlucht'.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Anouk Smulders

Voor wie het gemist heeft: afgelopen vrijdag besloten twee randdebielen zich flink te misdragen op een KLM-vlucht van Amsterdam naar Ibiza. Ze waren dronken, vielen mensen lastig en weigerden een mondkapje te dragen. Uiteindelijk resulteerde hun wangedrag in een fikse knokpartij.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Anouk Smulders zat met haar gezin aan boord van de ‘knokvlucht’ en vertelt nu wat er precies gebeurde:

‘De ruziemakers zaten slechts een aantal rijen achter ons (man Edwin en kinderen), aan de andere kant van het gangpad. Op een gegeven moment gingen ze mensen uitdagen en gaf een van hen een vrouw een duw. Haar man werd vervolgens helemaal gek en die pompte hem vol op z’n neus. Het bloed gútste eruit."

Kinderen lijkbleek

Flink schrikken, vooral voor haar kinderen. Die wilden per direct het vliegtuig uit: “Mijn dochter was wit en zat helemaal te trillen. Die man daagde echt iedereen uit.

Op videobeelden zie je hoe de relschopper in kwestie met blote bast ruzie aan het trappen is. Ook daar hoor je mensen schreeuwen dat er kinderen aan boord zijn, maar de man is niet voor rede vatbaar. Uiteindelijk lukt het de passagiers en bemanning om de man tegen de grond te werken. KLM laat in een reactie weten dat de veiligheid van de passagiers op geen enkel moment in gevaar was. 

Bekijk de beelden hieronder:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws