doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Virginia en Peter Jan Rens uit elkaar: en één van de twee heeft een nieuwe vriendin

Het is finito tussen Peter Jan Rens en Virginia van Eck. De twee hebben na zeven jaar, waarvan drie jaar getrouwd, besloten de handdoek in de ring te gooien. Toch lijkt vooral Virginia daar niet erg lang van wakker te hebben gelegen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Peter Jan Rens en Virginia van Eck

Scheiding

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Er gingen al een tijdje geruchten dat de relatie tussen Virginia (26) en Peter Jan Rens (69) op de klippen was gelopen. Ook werd er gefluisterd dat Virginia verliefd zou zijn geworden op een ander en daarom de scheiding van Peter Jan had aangevraagd. 

Toch ontkende Peter Jan vorige week nog via zijn management dat er sprake was van een breuk. Maar nu valt het niet meer te ontkennen: het stel gaat scheiden. Waarom? Virginia heeft wereldkundig gemaakt verliefd te zijn geworden op een ander

Mandy

Virginia heeft Peter Jan, voor velen bekend van zijn rol als Meneer Kaktus, ingeruild voor Mandy. Viriginia is duidelijk dol op haar nieuwe vriendin. Ze schrijft namelijk bij een foto van de twee op Instagram: "Ik ben weg van jou, ze nemen mij nooit weg van jou!" Ook deelt ze nog een ander lief kiekje van de twee waarin ze mensen bedankt voor de positieve en lieve reacties. Zo zie je maar: de liefde is allesbehalve voorspelbaar.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws