Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Moordverdachte Els Borst stak zus veertig keer

Bart van U., de man die wordt verdacht van de moord op Els Borst en die op zijn zus Loïs, heeft zijn zus veertig messtek...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png
De twee hadden al een hele lange tijd een slepende ruzie die tot voor de rechter toe werd uitgevochten. Loïs, directeur Maatschappij van de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard, wilde haar broer het huis uit hebben. Hij zou de laatste jaren enorme psychische problemen hebben. Volgens een bron dicht bij de familie werd zelfs het huis te koop gezet om een eind te maken aan de ruzie, maar toen dat op een veiling uit dreigde te draaien werd het pand teruggekocht. Bart zou werken op de scheepvaart, maar door zijn problemen meer thuis zijn geweest.
Broer Bart en zus Loïs woonden er al een lange tijd, weet een buurtgenoot te vertellen. „Het was een hele lieve vrouw volgens mij. Ze waren erg betrokken bij alles. Het is erg dat dit hier gebeurt.” Volgens hem woonde in het huis eerst nog een zus, maar die zou al eerder zijn vertrokken. Ook andere mensen in de buurt zijn aangeslagen en willen niet veel vertellen. „Het was een goede vrouw met een goede functie. Triest dat het haar is overkomen.”

DNA linkt hem aan Els Borst