Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

WIN: SPEEDLINK GAMING-PAKKET

  Met ruim 35 jaar ervaring is SPEEDLINK een van de markleiders op het gebied van computer- en game accessoires in...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

 

Met ruim 35 jaar ervaring is SPEEDLINK een van de markleiders op het gebied van computer- en game accessoires in Europa. De uitstekende kwaliteit in combinatie met een gunstige prijs én bijzonder design zorgen ervoor dat de accessoires van SPEEDLINK de ideale uitrusting vormen voor gamers.

 

De DECUS Gaming Mouse kan op allerlei manieren aan persoonlijke wensen worden aangepast zodat je tijdens langdurige gevechten jouw concentratie en precisie behoudt. Met de krachtige configuratiesoftware pas je je voorkeuren aan, stel je een persoonlijke gamestijl in die perfect aansluit op jouw reflexen. De rubberen zijvlakken, de slipvrije muisknoppen en de brede vingerposities staan garant voor comfortabel gamen.

 

De MEDUSA 5.1 True Surround Headset met zijn echte 5.1 Surround Sound, buitengewone ergonomie en de stevige lichte constructie valt op met zijn precies instelbare lengte en de hoek van de oorschelpen die traploos instelbaar is. De gevoelige microfoon met regeling voor Noise Reduction staat borg voor de best mogelijke communicatie.



Het PARTHICA Gaming Keyboard biedt veeleisende gamers een maximum aan instelmogelijkheden en met de configuratiesoftware pas je het Gaming Keyboard aan jouw persoonlijke behoeften aan. Met de GODtechnologie (Game On Detection) kunnen jouw profielen voor games eenvoudig opgeslagen en opnieuw geladen worden, zodra een game geopend wordt. Door de toewijzing van het kleurenschema aan een profiel en de extra profielweergave weet je exact welke toets-instellingen op dat moment geactiveerd zijn.

 

www.speedlink.com

         

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.