Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

WIN: SPEEDLINK HEADSET PLUS HEADSET-STAND

MEDUSA STREET XE Stereo Headset Breng je lievelingsmuziek naar een nieuw niveau met de MEDUSA STREET XE Stereo Headset....

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

MEDUSA STREET XE Stereo Headset

Breng je lievelingsmuziek naar een nieuw niveau met de MEDUSA STREET XE Stereo Headset. De zachte oorschelpen en het lichte gewicht zorgen voor draagcomfort. De handige regelaar voor volume en klank in de kabel zorgen voor ultiem gebruikersgemak. De headset kan gebruikt worden met de laptop, tablet of smartphone en biedt eerste klas stereogeluid. De MEDUSDA STREET XE Stereo Headset is de beste keuze voor het beluisteren van jouw lievelingsmuziek; op straat, kantoor, op reis of gewoon thuis.

ESTRADO Multifunctionele Headset Stand

De ESTRADO Multifunctionele Headset Stand is de ideale manier om je headset op te bergen. De standaard houdt je bureau opgeruimd, beschermt je kostbare headset tegen slijtage en beschermt de kabel tegen kabelbreuken dankzij de handige opberghaakjes. De slipvrije rubberen voetjes aan de onderkant zorgen ervoor dat de headset standaard stevig op je bureau staat. De ESTRADO Multifunctionele Headset Stand bevat een geïntegreerde USB-geluidskaart en kan ingesteld worden als standaardapparaat voor audioweergave en – opname. Dankzij de 3 USB 2.0 poorten kun je schakelen tussen verschillende apparaten, zoals je laptop, tablet of telefoon. Zo heb je altijd jouw favoriete muziek bij de hand en kun je zelfs handsfree bellen.

www.speedlink.com

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN