Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vader laat kind achter in snikhete auto, stopt haar daarna in koelkast

En de slechtste vader van het jaar is... Michael Thedford. Deze idioot liet zijn dochtertje van zes maanden oud achter i...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

En de slechtste vader van het jaar is... Michael Thedford. Deze idioot liet zijn dochtertje van zes maanden oud achter in zijn snikhete auto, waarna hij de baby in de koelkast stopte. Het arme meisje overleefde het helaas niet.

De 33-jarige Michael Thedford maakt een redelijke kans op de waardeloze titel 'Slechtste vader ooit'. De werkloze leraar uit de Amerikaanse staat Texas liet zijn - schrik niet - zes maanden oude dochtertje alleen achter in een snikhete auto - de temperatuur is geschat op zo'n 32 graden. Vier uur lang.. 

Slaap

Michael had eerder zijn twee andere kinderen afgezet bij de kinderdagopvang, reed naar huis en vergat dat zijn piepjonge dochtertje nog in een kinderzitje op de achterbank zat. Michael ging zijn huis binnen en viel op de bank in slaap. Uren later trof hij zijn oververhitte dochtertje aan, maar in plaats van direct professionele hulp in te schakelen, besloot Michael dat het wel een goed idee was om zijn dochtertje in de koelkast te stoppen. Het is niet bekend hoe lang het meisje tussen de flessen frisdrank, eieren en pakjes boter heeft gezeten. 

Borgtocht

Michael probeerde het kind later nog wel te reanimeren, maar tevergeefs. Thedford heeft een aanklacht voor doodslag aan zijn broek gekregen. Hij is op borgtocht vrijgelaten, in afwachting van het proces. Zijn vrouw was tijdens het gruwelijke incident op het werk.

Wat een... droplul. We proberen ons heel voorzichtig uit te drukken, dat begrijp je.