Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Darude heeft nog nooit een zandstorm meegemaakt (VIDEO'S)

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard&n...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard is. Met vandaag, uit juli van dit jaar: Darude.

Darude op de biechtstoel: hij heeft nog nooit een zandstorm meegemaakt. 

Praktisch iedereen - op de gemiddelde Noord-Koreaan na - doet moeiteloos mee met de monsterhit van Ville Virtanen, oftewel Darude: 'Sandstorm'. Wedden dat je het welbekende melodietje nu aan het neuriën bent? Dat dacht ik. Als je werkelijk waar geen enkel idee hebt waar we in godsnaam over zitten te brabbelen, dan zal de fan-tas-tische videoclip hieronder je geheugen vast en zeker opfrissen.

Lees ook: is Stairway to Heaven gejat? En andere roemruchte plagiaatzaken (VIDEO'S)

Net uitgeraasd

Welnu. Leden van internetforum Reddit mochten de 41-jarige (!) Finse diskjockey het vuur aan de schenen leggen in een heuse vragensessie, of zoals het op Reddit heet: 'AMA' ('ask me anything'). De vraag of Darude weleens een zandstorm mee heeft gemaakt, kon natuurlijk niet uitblijven. Hij moest daar eerlijk bekennen nooit een zandstorm mee te hebben gemaakt. Hij is, na geland te zijn in de stoffige Amerikaanse staat Arizona, wél heel dichtbij gekomen. De zandstorm was net uitgeraasd.

Nu zijn we bang voor wat volgt. Het Goede Doel is nog nooit in België geweest?