Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Concertbezoeker schopt het tot VIP met behulp van... Wikipedia (VIDEO'S + FOTO'S)

Deze knaap gaat het hoe dan ook redden in 't leven. De Britse tiener Adam Boyd kon zich verheugen op een prima vrijdaga...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Deze knaap gaat het hoe dan ook redden in 't leven.

De Britse tiener Adam Boyd kon zich verheugen op een prima vrijdagavond. Hij had een kaartje om indieband The Sherlocks (zie foto) - luistertip, aldus ondergetekende - te zien in de Albert Hall in Manchester. Helaas was Boyd wat aan de late kant, waardoor hij ergens achterin de zaal belandde en amper wat kon zien. Ondanks dat hij naar eigen zeggen al wat drankjes achter de kiezen had, kwam Boyd rap met een pienter plannetje op de proppen.

Uitgekookt

Hij voegde een zinnetje toe aan de Wikipedia-pagina van de Britse band, waarin Boyd claimde het neefje te zijn van de zanger. Ook beweerde hij dat één van de bekendste hits van The Sherlocks - 'Live for the Moment' - op Boyds leven gebaseerd zou zijn. Het uitgekookte kereltje stapte met zijn smartphone in de aanslag naar de beveiliging van het VIP-gedeelte, die onder de indruk was van zijn compleet uit de duim gezogen verhaal. Het leverde Boyd een plekkie op met perfect zicht op het podium. En de band: die kan er smakelijk om lachen.

Lees ook: Gallaghers, jullie ruzie leeft niet voor altijd

Streetlab ft. The Kooks

Het deed ons een beetje denken aan die keer dat de jongens van Streetlab zich op indrukwekkende wijze naar binnen lulden bij een concert van The Kooks. Ook toen tot groot genoegen van de bandleden.

Mooi man.