Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlandse pilote is een hit op Instagram

Vrouwelijke piloten hebben iets magisch, want vaak zijn ze een hit op social media. Ze gaan naar de meest mooie plaatsen ter wereld en delen het met de rest van de wereld. En heel soms is dat een Nederlandse.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De 24-jarige Lindy Kats uit Amsterdam vliegt voor de Spaanse maatschappij Volotea dat is gevestigd in Italië. Voor de airline vliegt ze in een Boeing 717.

Haar Instagramaccount heeft inmiddels 80.000 volgers. Daarin neemt ze haar volgers mee naar de meest mooie plaatsen ter wereld en krijgen we af en toe een kijkje in de cockpit en het pilotenleven.

 

Een bericht gedeeld door Lindy (@pilot_lindy) op

Naast haar instagramaccount bijhouden maakt ze ook vlogs die ze op Youtube plaatst. Daarin vertelt ze vooral over haar leven als piloot en laat ze de mensen zien die ze op haar reizen ontmoet.

 

Een bericht gedeeld door Lindy (@pilot_lindy) op

‘Ik was altijd al gek op vliegen, maar ik dacht dat het onmogelijk was. Na onderzoek en door te praten met andere piloten, bleek het toch te kunnen. Ik heb er veel voor over moeten hebben en studeren, maar dat was het waard’, vertelt ze in een van haar vlogs.

 

Een bericht gedeeld door Lindy (@pilot_lindy) op

‘Ik startte mijn Instagramaccount om mijn momenten te delen met vrienden en familie, aangezien ik ver van hun vandaan leef. Ik kan niet geloven dat er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in mijn leven’, vertelt ze tegen the Sun.

 

Een bericht gedeeld door Lindy (@pilot_lindy) op

Wij begrijpen het echt wel waarom ze populair is. Door haar te volgen zijn we ook eventjes op mooie plaatsen, terwijl we verblijven in het grijze Nederland.