Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ophef over de micro-penis van Super Mario

Vandaag komt Super Mario Odyssey uit wat waarschijnlijk een van de beste games van het jaar is. Toch gaat er iets anders ook viraal wat te maken heeft met de Italiaanse loodgieter, namelijk zijn penis.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Op tekeningen uit een Japans strikboek uit de jaren '80 blijkt dat dat Mario zijn rioolbuis niet zo heel groot geschapen is. We snappen dan ook goed dat princes Peach elke keer verdwijnt bij de Italiaan.

In het stripboek dit keer letterlijk wordt mario zo boos dat hij zijn broek uitdoet en er mee wil gaan gooien. Waarom weten we niet, maar op de pagina lijkt hij niet echt veel vrienden te maken. Hij wordt namelijk gebeten door een vis. Op het vakje ervoor kijkt princes Peach schokkend. Tja, dat kunnen wij best goed begrijpen als je achter het grote geheim van Mario komt. We vragen ons dan ook af of Mario's tampeloeres gaat groeien als hij een paddestoel eet.

De strip is een orgineel exemplaar met de originele naam Super Mario, waarin de loodgieter avonturen beleeft in het Paddestoelen Koninkrijk.

Social Media ontplofte na de ontdekking van de staaf van de loodgieter. 'Was Mario's penis een deel van de JFK files' en 'weer een machtige man die zijn broek niet kan aanhouden' zijn zomaar wat tweets die rondgaan op het internet.