Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Meer dan dertig tips binnen in vermissingszaak kok Edwin Takens

Verdween in de ochtend van de 31ste oktober.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De 49-jarige Edwin Takens uit Soest is sinds dinsdag 31 oktober vermist. De 1.95 meter lange Edwin is chefkok en heeft een eigen cateringbedrijf. Sinds augustus heeft hij ook een Brasserie in Almere. Zijn familie en vriendin maken zich ernstige zorgen om zijn lot. De politie meldde vandaag dat er meer dan dertig tips zijn binnengekomen nadat het programma Opsporing Verzocht van de week aandacht besteedde aan de vermissing.

Gouden tip

Het aantal tips geeft misschien aan dat Takens nog ergens gezien is op deze dag of kort daarna. Maar of de gouden tip er ook bij zit, is nog niet bekend.

@backlink(161391)

Scenario's

Op de middag van zijn vermissing werd zijn witte Renault Kangoo met kenteken 3VTB68 gevonden. Die stond op de parkeerplaats in de buurt van de kazerne van de Koninklijke Marechaussee aan de Amsterdamsestraatweg, dat wordt ook wel het Paardenbos genoemd. Daar was een plek waar Edwin wel vaker met zijn hondjes ging wandelen maar die had hij niet bij zich.

Spoor

Van Edwin ontbreekt nog elk spoor, ondanks allerlei zoekacties in de wijde omgeving door politie en defensie. Edwin kan slachtoffer zijn van een misdrijf, maar de politie houdt alle scenario’s open. Hij kan ook vrijwillig zijn verdwenen, en zelfs het scenario van zelfmoord kan niet worden uitgesloten. 

Edwin kan slachtoffer zijn van een misdrijf, maar de politie houdt alle scenario’s open. Hij kan ook vrijwillig zijn verdwenen, en zelfs het scenario van zelfmoord kan niet worden uitgesloten.

Geen conflicten

De eigenaar van Brasserie Bakboord in Almere zou geen ruzie of een conflict hebben, aldus de politie. Er is vooral belangstelling naar mensen die hem in de ochtend van de 31ste nog hebben gezien.