Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Omstreden nachtclub Zoetermeer doorzeefd met kogels

UPDATE: Politie roept getuigen op te reageren.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De politie in Zoetermeer heeft in de nacht van dinsdag op woensdag onderzoek gedaan bij een nachtclub aan de Van der Hagenstraat nadat het pand met automatisch wapen zou zijn beschoten. Rond 23.00 uur dinsdagavond kwam bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie bij de nachtclub.

Crimineel geld

Het gaat om het pand waar eerst Club NoLimit zat, dat inmiddels is omgedoopt tot Club One.

NoLimit was een horecaonderneming die recent in het nieuws is geweest. Zo melden het AD en Het Parool november vorig jaar dat de tent gefinancierd is met crimineel geld.

De Nederlands-Marokkaanse crimineel Mustapha 'Mous' F. zou geld hebben gestoken in de Zoetermeerse club die volgens kenners populair is in de Marokkaanse scene.

Of datzelfde ook geldt voor Club One kan niet gezegd worden.

@backlink(166993)

Marrackech

Clubeigenaar 'Moes' kennen we ook als de uitbater van La Crème, de horecagelegenheid  in het Marokkaanse Marrakech waarbij eind vorig jaar een onschuldige bezoeker werd gedood door twee uit Nederland afkomstige huurmoordenaars, die allebei kort daarna zijn opgepakt. Destijds ging het verhaal dat 'de kogels' eigenlijk voor Mustapha F. bedoeld zouden zijn geweest, danwel zijn broer.

Vergunning

In juni 2016 zorgde burgemeester Aptroot van Zoetermeer er na geweldsincidenten voor dat No Limit voor een half jaar dicht moest. De politie deed in april '17 met groot machtsvertoon een inval in No Limit, waaraan ook de douane meedeed. Sindsdien was de discotheek weer open maar wel met een ingetrokken drankvergunning.

UPDATE 10:45 uur. 

De politie is inmiddels op zoek naar getuigen. Zo blijkt uit het deze ochtend verspreidde persbericht.