Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Pool Marcin Naus met geweld om het leven gebracht

Uit een sectie op zijn lichaam is woensdagavond duidelijk geworden dat Naus het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De 32-jarige man die maandagavond in de Ertveldplas in Den Bosch dood is gevonden, is niet prettig aan zijn einde gekomen. De Pool Marcin Naus leidde al langere tijd een zwervend bestaan. Hij was vaak in de binnenstad van Den Bosch te vinden en vaak stomdronken. Wat is er gebeurd met de man die langere tijd in het water heeft gelegen?

@backlink(169597)

Dakloos

Naus behoorde tot een groep Oost Europese daklozen die een beetje tussen het wal en het schip vielen. Veel kwam hij niet in de reguliere opvang. Wel sliep hij in parkeergarages. Met diefstal en heling hield hij zich in leven. Uit een sectie op zijn lichaam is woensdagavond duidelijk geworden dat Naus het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Zijn familie is op de hoogte gebracht. De politie zoekt nu uit wie Marcin naar het leven kan hebben gestaan.

Water

De Pool heeft langere tijd in het water gelegen. Daarom was het lastig om hem te identificeren, al was het andere zwervers al wel opgevallen dat Naus er niet meer was. De Pool is op 30 januari voor het laatst in levende lijve gezien.