Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man wordt live door zijn hoofd geschoten op Facebook

We delen tegenwoordig alles op Facebook, maar soms kan dat ook net wat te ver gaan. Op het ‘sociale’ medium was zondag te zien hoe een vrouw ‘per ongeluk’ een man door zijn hoofd schoot.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Laten we alvast een advies geven: spelen met een geladen pistool is nooit handig, want voor je het weet gebeuren er ongelukken. Daar kon iedereen getuige van zijn toen Devyn Holmes samen met een man en een vrouw in een auto aan het streamen was op Facebook. De vrouw richtte tijdens de video een wapen eerst op de camera en vervolgens op Holmes en haalde de trekker over. Het resultaat is een letterlijk bloedbad waar het hele internet van kon 'meegenieten'. Dat was volgens de vrouw absoluut niet de bedoeling. Zij dacht dat het pistool niet geladen was. Het slachtoffer riep voor het schot nog dat hij nerveus werd van de vrouw omdat ze met het wapen liep te zwaaien.

Holmes, vader van twee kinderen, ligt nu op de intensive care aan de beademing. Het is nog onbekend of hij het ongeval gaat overleven. De vrouw is door de politie aangehouden, toen ze het kruidsporen van het wapen van haar handen aan het vegen was. Zij zit nu vast voor het verbergen van bewijs. Een jury moet beoordelen of ze ook wordt vervolgd voor het neerschieten van de man. De derde passagier in de auto is niet aangehouden.

@backlink(170381)

Vanwege de schokkende beelden hebben wij besloten de aangepaste versie te laten zien.