Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'23 april vergaat de wereld' (alweer)

Geniet nog maar eventjes van het lekkere weer, want binnenkort heb je de kans niet meer. Althans, volgens de mensen die geloven in de Nibiru-theorie. Zij denken dat de wereld op 23 april vergaat.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Derde Wereldoorlog

Zorg wel dat je die laatste avond geen afspraken hebt staan, want het zou een spectaculair schouwspel worden waar zelfs een Avengers-film niet aan kan tippen. Volgens volgers van deze bijzondere leer zal op die datum de zon, maan en Jupiter in een lijn staan en dat betekent onheil De Antichrist, de start derde Wereldoorlog en zeven jaar van verdrukking zullen op die 23 april beginnen. Ook zal die avond ook de planeet Niburu (ook wel Planeet X genoemd) aan de hemel verschijnen.

@backlink(170631)

Nasa

Echt heel bang hoef je niet te zijn, want de theorie is nooit bewezen. Sterker nog, de planeet Niburu is nooit door de Nasa ontdekt. Bovendien hebben volgers van de theorie al meerdere keren voorspeld dat de wereld zou vergaan en zover wij weten zijn wij er nog steeds. Daar bovenop zijn er ook genoeg andere voorspellingen gedaan over het einde van de wereld. Denk bijvoorbeeld aan het aflopen van de Maya-kalender.

Antichrist

De andere voorspellingen van 23 april zouden natuurlijk wel uit kunnen komen. Sommige mensen geloven namelijk dat hun ex de Antichrist is, terwijl anderen al veel langer dan zeven jaar onderdrukt zijn door een bazige echtgeno(o)t(e) of schoonmoeder. Wereld Oorlog III lijkt ook steeds dichter bij te komen door het dreigen van Donald Trump, Vladimir Poetin en Kim Jong-un, al hebben deze drie (nog) niets doms gedaan.

Nibiru

De Nibiru-theorie is afkomstig van de Russisch-Amerikaanse schrijver Zecharia Sitchin. In zijn boek ‘De 12e Planeet’ claimt hij dat er een planeet bestaat met de naam Nibiru. Op die bol zouden buitenaardse wezens leven die de mensheid en Aarde heeft geschapen. Dat deden ze om goud uit Afrika te mijnen. Kortom: allemaal heel geloofwaardig natuurlijk.

Bron: Metro UK