Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bioloog gaat prostitutie in om studieschuld af te lossen

De Britse Louise heeft voor een bijzondere carrière gekozen. Hoewel ze is afgestudeerd als marine bioloog, kiest ze voor een carrière in de prostitutie.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Prostitutie

De vrouw was te gast in de BBC-show van journaliste Victria Derbyshire waarin ze uit de doeken doet waarom ze tot haar switch naar de prostitutie is gekomen. Louise heeft een studieschuld van omgerekend 23.000 euro nadat ze was afgestudeerd als marine bioloog. Hoewel ze daarna een kantoorbaan vond, kon het dat niet echt bekoren. De dame van lichte zeden wilde namelijk meer geld verdienen. Dat doet ze nu door haar lichaam te verhuren voor twee a drie dagen in de week. Dat levert haar 4.100 euro per maand op. “Ik verkoop liever seks dan dat ik in een tankstation werk voor een minimum salaris.”

Normaal

De vrouw wil door haar interview prostitutie uit de taboesfeer halen en de stigma’s ontkrachten. “Het is mijn recht om dit werk te doen zonder dat mensen er allemaal over oordelen. Ik wil niet dat ze denken dat ik ben gedwongen of verslaafd ben aan drugs. Ik ben gewoon een normaal iemand die geld wil verdienen om een goede toekomst voor mij te creëren en hier zelf voor gekozen heeft.” Ze houdt dan ook van het werk wat ze doet en dat ze dat in een veilige plaats kan doen. Het bordeel waar ze werkt is namelijk eigendom van een oud-politieagent. “De ene keer geniet im eer van het werk dan de andere. Maar ik denk dat zoiets het geval is bij elke baan”

De aflevering van de show is hieronder te zien.