Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Modeflater Anne-Marie Jung was grap

HILVERSUM - Anne-Marie Jungs opvallende look op de rode loper van de musical The Color Purple afgelopen maandag was een grapje uit het nieuwe RTL 5-programma Foute vriendinnen. De comédienne en actrice is een van de namen in de show, zo maakt de zender woensdag bekend.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Jung verscheen in een korte gouden rok met dito topje die haar buik niet bedekte. Ze droeg daarbij een opvallende witte hoed en niet alledaagse make-up. Tegen RTL Boulevard vertelde ze op de loper dat ze haar "eigen styling" had gedaan, maar dit blijkt nu een opdracht uit de tv-show.

Foute vriendinnen is de vrouwelijke versie van het programma Foute vrienden die eerder werd gemaakt met onder anderen Pepijn Gunneweg, Leo Alkemade en Tim Kamps. Net als in Foute vrienden belandden de vriendinnen een voor een in allerlei vreemde situaties door opdrachten uit te voeren. Het 'slachtoffer' krijgt een oortje in en de anderen fluisteren haar in wat zij moet zeggen of doen. Een verborgen camera registreert de reacties van nietsvermoedende voorbijgangers.

Eerder werd al bekend dat actrice Ilse Warringa, bekend als Juf Ank in De Luizenmoeder, meedoet. Wie de andere drie zijn, wordt later bekendgemaakt.