Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Opnames Luizenmoeder seizoen 2 in oktober van start

Diederik Ebbinge (49) hoofdrolspeler en scenarioschrijver van de AVROTROS-hitserie De Luizenmoeder geeft aan dat de opnames voor het tweede seizoen waarschijnlijk in oktober dit jaar beginnen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Tweet

Ebbinge, die in de serie de ietwat dommige schooldirecteur Anton speelt, reageerde vandaag met een korte tweet op een suggestie dat het tweede seizoen al vanaf begin augustus op televisie te zien zou zijn. “Heel benieuwd wie de scripts heeft geschreven en wie de rollen gaan spelen vanaf 5 augustus. Wij in ieder geval niet! Wij beginnen waarschijnlijk in oktober met draaien,” aldus Ebbinge. 

Seizoen 1

Het succesvolle eerste seizoen, met personage Juf Ank (gespeeld door Ilse Warringa) bestond uit negen afleveringen. De eerste uitzending werd door ruim één miljoen mensen bekeken, de tweede aflevering door bijna drie miljoen en de derde aflevering door bijna vier miljoen mensen. De Luizenmoeder was hiermee het best bekeken NPO-programma van de afgelopen tien jaar. Toen werd al snel besloten te gaan werken aan een tweede seizoen. 

Start

Het is nog niet bekend wanneer de hit serie weer op de buis verschijnt. Afgaande op de start van seizoen 1 zou het ergens in januari 2019 moeten zijn.