Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Buren blijken halfzussen

Hillary Harris uit het Amerikaanse Wisconsin werd geadopteerd toen ze een maand oud was. Ze was van plan om ooit nog op zoek te gaan naar haar biologische familie, maar hoefde daar niet ver voor te zoeken...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Familie

Harris vertelt aan Amerikaanse media dat ze opgroeide in een warm gezin, maar dat ze wel benieuwd was naar haar biologische familie. Een paar jaar geleden vroeg ze haar adoptiepapieren op om meer te weten te komen over de medische achtergrond van haar dochtertje Stella. Daarin vond ze een brief van haar biologische moeder en ontdekte dat haar biologische vader Wayne overleden was in 2010, maar ze nog wel twee halfzussen heeft, Renee en Dawn Johnson. 

Toeval

De vrouw vond andere familieleden, maar Dawn niet. Tot haar halfzus plots in het huis naast hen kwam wonen. Toen haar man vertelde dat hij kennis gemaakt had met de nieuwe buurvrouw die Dawn heette nam ze meteen contact op met de 19 jaar jongere buurvrouw. “Ik was bang dat zij misschien geen zus wilde. Ze wist namelijk niet van mijn bestaan,” aldus Harris. 

Woning

“De eerste keer dat ik mijn zus omhelsde was wonderbaarlijk. Ik heb nooit beseft dat ik een zus wilde, maar ik ben zo gelukkig en dankbaar dat ik haar heb.” En dan te bedenken dat het geen haar scheelde of de ongelooflijke ontmoeting had nooit plaatsgevonden, want de aankoop van het huis werd drie keer uitgesteld. Johnson en haar partner vertelden dat ze zich bijna terug hadden getrokken, maar er iets aan het huis was dat hen er weer naartoe trok.