Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Moeder Paul Walker deelt details van uren voorafgaand dodelijk auto-ongeluk

De documentaire I am Paul Walker over het leven van de verongelukte acteur komt binnenkort uit. Nu vertelt zijn moeder aan People over de laatste uren.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Dodelijk ongeluk

Paul Walker maakte naam in de Fast and Furious-serie. De acteur was erg geliefd bij zijn collega’s en fans en het was voor hen dan ook een grote schok toen ze hoorden dat hij overleden was. Walker kwam om het leven toen een vriend met zijn auto tegen een lantaarnpaal reed, waar hij als bijrijder naast zat.

Kerstboom

Voorafgaand aan zijn dodelijk ongeval kwam hij bij zijn moeder op bezoek met zijn dochter en maakten ze plannen om een kerstboom te kopen. “We hadden een goed gesprek en hij vergat dat hij ergens anders ook nog een afspraak had. Toen hij een berichtje kreeg zei hij meteen: ‘O jee, ik moet ergens naar toe!’” Dat was de laatste keer dat ze haar 40-jarige zoon in levende lijven zag. Bij terugkomst van wat een evenement van een goed doe bleek gebeurde het dodelijke ongeluk. Vervolgens ontplofte de wagen en braker een vuurzee uit. Daardoor zou zijn lichaam geen eens herkenbaar meer zijn.

Walker

“Ik denk dat veel mensen zoiets hebben van ‘Oh het was gewoon een filmster die overleed tijdens een auto-ongeluk. Maar hij was zoveel meer. Dit was maar een klein gedeelte. Hij was een geweldige man. Ik krijg brieven van mensen overal ter wereld die zeggen dat hij hun leven heeft veranderd. Hij is nog steeds niet vergeten”, zegt zijn moeder Cheryl tegen People.

Herdenken

Om hem blijven te herdenken gaat zijn familie tijdens zijn verjaardag naar een van zijn favoriete surfplaatsen en leggen daar zonnebloemen in de oceaan en halen herinneringen op.