Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kinderen redden moeder door 'vriend' neer te schieten

Chandra Nierman werd op 8 augustus aangevallen door haar vriend Steven Kelley. Toen hij dreigde haar keel door te snijden kwamen haar kinderen in actie.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Terwijl Chandra al gewurgd werd door haar vriend besloot haar twaalfjarige zoon om een pistool te gaan zoeken in huis. Toen hij die had gevonden besloot hij die te geven aan zijn vijftienjarige zus. Dus twijfelde niet en schoot de man tweemaal in de borst. "Tijdens de aanval dreigde Kelley ermee om zijn vriendin Chandra de keel over te snijden, en iedereen in het gezin af te maken," zo laat de politie van Raleigh weten.

De man woonde waarschijnlijk nog niet bij het gezin in, maar kwam wel vaak over de vloer. Vijf dagen eerder had hij namelijk ook al het hele gezin bedreigd. Met zijn pistool schoot hij toen in het rond, maar daarbij vielen geen slachtoffers. Nu werd hij dus zelf slachtoffer. 

Geen vervolging

De dochter van Chandra heeft nog wel gevraagd aan Kelley om haar moeder los te laten. Toen hij dat niet deed schoot ze tweemaal waarbij Kelley uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed. Daarbij raakte de  zestienjarige dochter van Chandra lichtgewond. Zij werd geschampt door een van de kogels. 

Volgens de lokale media in de staat North Carolina zal het meisje niet vervolgd gaan worden. De instanties zien haar handelen als gerechtvaardigd in de omstandigheden. Volgens hen hebben de kinderen gezamenlijk zelfs het leven van hun moeder gered! Eind goed, al goed dus!