Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Storm Ali blaast vrouw in caravan van Ierse klif af

De Ieren zitten flink in hun maag met een mega-storm die het afgelopen etmaal hun kust heeft bereikt. Een vrouw vond al de dood.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een Ierse vrouw is vanmorgen van een klif afgeblazen. Ze is overleden. Het incident vond vanmorgen plaats. De klif stond bloot aan een van de ernstigste stormen die Ierland de laatste jaren heeft geteisterd: Storm Ali, die voor een Code Oranje Alert heeft gezorgd. De vrouw - in haar vijftiger jaren - bevond zich in haar caravan, die dicht bij de rand van de klif stond opgesteld. Naar verluid sliep ze op het moment dat de wind toesloeg.

Kustlijn

Ziekenhuis

De vrouw bevond zich in een caravan. Het hele voertuig met haar erin is van de klif af geblazen, bij de beroemde Co Galway-range in de gemeente Claddaghduff. De Ierse kust wordt op dit moment geteisterd door windstoten van 130 kilometer per uur, ofwel Code Oranje.

Op de plek waar het incident heeft plaats gevonden bevindt zich een beroemde kustlijn. De klifrand gaat hier kilometers door en wordt geroemd vanwege het uitzicht. Het lichaam van de vrouw is naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd voor een post mortem. Haar caravan is van de locatie waar hij is neergestort verwijderd.