Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ewan McGregor wil minder alimentatie betalen

LOS ANGELES - De vechtscheiding tussen Ewan McGregor en Eve Mavrakis, de vrouw met wie hij 22 jaar getrouwd was, verloopt allesbehalve soepel. De acteur vindt dat hij veel te veel alimentatie betaalt aan haar, waar zij op haar beurt juist nog meer geld wil zien. Dit meldt E! News.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In juridische documenten die E! in handen kreeg, staat dat Ewan vrijwillig bijdraagt aan het levensonderhoud van Eve en hun minderjarige kinderen Jamyan (16), Esther (16) en Anouk (7), omdat hem wettelijk niet is opgedragen geld af te dragen. De voormalig geliefden ruziën nu over de hoogte van dat bedrag, omdat Eve zegt niet rond te kunnen komen van zijn maandelijkse bijdrage, waar Ewan meent dat hij meer betaalt dan nodig zou moeten zijn.

De twee startten hun scheiding in januari, nadat hun huwelijk strandde in mei 2017. De reden hiervan was dat Ewan een affaire aanging met zijn Fargo-tegenspeelster Mary Elizabeth Winstead, die hiervoor eveneens haar relatie beëindigde.

McGregor wil graag gedeelde voogdij over hun drie jongste kinderen, waar Mavrakis gaat voor eenzijdig voogdijschap met bezoekrecht voor Ewan. Hun oudste dochter Clara is 22 jaar en dus volwassen.