Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes laat enorme tattoo op rug zetten (+FOTO)

Dat André Hazes een tattoo-liefhebber was wisten we al. Nu heeft de volkszanger een enorme op zijn rug laten zetten.

André Hazes laat enorme tattoo op rug zetten

Tattoo

Wie André Hazes heeft zien optreden, kan zien dat ze zanger wel van inkt houdt. De zanger heeft beide armen onder de tekeningen zitten en bovendien heeft hij op zijn nek de naam van zijn geliefde Monique laten zetten. Dat blijkt niet genoeg voor Hazes, want nu is ook zijn rug aan de beurt.

Maya

Op de achterkant van zijn lichaam laat hij namelijk een groot Maya-symbool zetten. Of de tekening een speciale betekenis heeft, is echter onbekend. De zanger liet het resultaat van de eerste sessie zien aan zijn volgers via Instagram. Die bleken het wel mooi te vinden, want de post is inmiddels meer dan 27.000 keer geliked. “Eerste sessie zit erop”, laat hij weten. Vermoedelijk moet hij nog een aantal keer in de tattoo-studio zitten om de beeltenis af te laten maken. André Hazes leeft dus duidelijk alsof het zijn laatste dag is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eerste sessie zit erop!? ( vorige post ineens verdwenen )

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Grap

De zanger haalde overigens ook nog een grapje uit met zijn volgers. Hij photoshopte de foto van zijn vriend Bas Smit op de plaats van de tattoo. Helaas voor Smit gaat Hazes toch voor de Maya-afbeelding.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En nu hoe het uiteindelijk is geworden!?? @ardgelinck

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op