Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes spuugt gal over overspelroddels

André Hazes heeft het helemaal gehad met de speculaties die in de bladen staan omtrent zijn persoon. De zanger trekt donderdag op Instagram flink van leer hierover en geeft zijn kant van het verhaal.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mij weinig interesseert wat er over mij wordt geschreven. Ik weet dat Monique sterk in haar schoenen staat en als er iets is wat wij altijd zullen hebben is dat vertrouwen in elkaar. Maar het loopt uit de hand", aldus de 25-jarige Hazes-telg. "Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als de Story (die blijkbaar of een teringhekel aan mij heeft of geobsedeerd is door mij) waardoor het leven van die mensen op de kop staan."

In zijn post vraagt André deze bladen eens na te denken over de consequenties die deze woensdagen, "want dan komen de boekjes uit", met zich meebrengen. "Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen. Ik heb Monique nooit bedrogen. Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand. Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen heb ik ook nooit beschaamd van Monique."

Zoenen

Verder gaat hij specifiek in op de speculaties: "Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in een Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy. Doei."

Het rommelt al een tijdje tussen André en zijn vriendin Monique Westenberg, met wie hij samen zoontje André junior heeft. De zanger woont daarom niet meer thuis, zo vertelde hij onlangs aan tafel bij de talkshow van Beau van Erven Dorens.