Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Billen, borsten & andere pluspunten

Het is eind december en dus weer de tijd voor rijtjes. Dit keer kijken wij naar de meest populaire artikelen uit ons blad. Met nu, uit november, pluspunten.

Billen, borsten & andere pluspunten

Details kunnen soms het verschil maken. Ook tussen succes en mislukking. Veel internationale sterren danken hun succes zelfs aan een detail, een opvallend detail.

Borsten: Dolly Parton

Ja, natuurlijk kan Dolly Parton een aardig mopje country & western zingen. Maar dat neemt niet weg dat haar borsten altijd ruim als eerste binnenkomen. Dubbel D moet dan ook bijna wel voor Dubbel Dolly staan. Ze vertelde zelf ooit dat ze haar looks zeker heeft uitgebuit om succesvol te worden. “Ik snapte best dat mannen naar mijn borsten wilden kijken. Dus zei ik in vergaderingen altijd: jongens, ik geef jullie één minuut om naar deze meiden te kijken. Daarna wil ik dat jullie naar me luisteren, want ik wil geld verdienen voor ons allemaal.” Ze gaf haar borsten ook bijnamen: Shock en Awe (schok en ontzag) en vindt dat ze misschien wel bekender zijn dan zijzelf. “Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan mijn carrière.” Wel hield ze er af en toe rugklachten aan over. Daarover zei ze: “Loop jij maar eens een tijdje rond met deze jongens…” 

De nu 73-jarige zangeres heeft die jongens inmiddels wel laten ‘bijwerken’. Toen haar na een optreden werd verweten dat ze zou hebben geplaybackt, reageerde ze met: “Mijn borsten zijn nep, maar mijn stem is echt.”

Ogen: Mila Kunis

Natuurlijk zouden we de rest van Mila Kunis niet met de vuilnisman meegeven, maar haar ogen zijn haar grote pluspunt. De fraaie actrice (geboren in Oekraïne en op haar 7de verhuisd naar Amerika) is bekend van onder andere That ’70s Show. Een rol die ze kreeg door te liegen over haar leeftijd. Ze moest 18 zijn, maar was pas 14. Dat loste ze op door te zeggen dat ze 18 werd ‘op haar verjaardag’, waarbij ze er niet bij vermeldde dat die verjaardag pas over vier jaar zou zijn. 

Mila valt dan al op door haar mooie en aparte ogen. Ze heeft heterochromia iridis, wat de medische term is voor twee verschillend gekleurde ogen. Het ene oog is grijs/blauw en het andere lichtbruin/groen. Overigens was ze jarenlang bijna blind aan één van die twee fraaie ogen. In 2010 werd dat euvel verholpen door een nieuwe lens in haar oog te zetten. 

Billen: Jennifer Lopez én Kim Kardashian

Het is ex aequo geworden bij de billen. Waarbij J.Lo licht in het voordeel is omdat ze ook nog iets kan. Daarentegen heeft Kim bijna het woord ass in haar naam. Beide welgevormde achterwerken hielpen de dames stevig in het zadel. Jennifer, ook wel La Butt genoemd, werd bekend als actrice, ontwerpster en zangeres. Ze vindt het niet erg om bekend te staan vanwege haar ferme bips: “Ik ben ergens wel gevleid als mensen me complimenteren met mijn grote kont.” Dat die kont verzekerd zou zijn voor 50 miljoen dollar, ontkent ze trouwens. 

Kim maakt vooral fotootjes van zichzelf voor sociale media. Haar billen zijn niet geheel natuurlijk, ze zijn ook een gevolg van ingespoten vet dat elders uit haar lichaam werd verwijderd. De rondingen zijn in vol ornaat te bewonderen op een sekstape. Dat was bijna ook het geval met het fraaie achterste van J.Lo. Zij wist met veel geld echter te voorkomen dat haar ex een sekstape van hen uit zou laten lekken. 

Dit is een voorstukje uit ons blad. Wil je het hele verhaal lezen over deze bijzondere verschijningen? Bestel ons magazine dan HIER.