Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dochter voor countryzangeres Cam

De Amerikaanse countryzangeres Cam en haar man Adam Weaver hebben een dochter gekregen. Het meisje, Lucy Marvel Weaver, is het eerste kind van het koppel. Cam, die in september nog optrad in de Melkweg in Amsterdam, deelt op Instagram de eerste babyfoto's. Het meisje werd op donderdag 19 december geboren.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In de week voorafgaand aan de bevalling vroeg de 35-jarige Cam, de artiestennaam van Camaron Marvel Ochs, op Instagram aandacht voor de loonkloof tussen werkende moeders en vaders. "Wist je dat fulltime moeders, ongeacht hun opleidingsniveau, leeftijd, woonplaats of beroep minder worden betaald dan vaders?", schreef ze. "De loonkloof is nog groter dan het gewone verschil tussen geslachten. Je kunt de statistieken erop naslaan als je nog meer wilt nadenken hoe dit ons allemaal beïnvloedt."

De countryzangeres maakte haar zwangerschap pas in oktober bekend, een maand na haar show in Nederland. "We hebben de afgelopen zes maanden een geheim bewaard", vertelde ze in een video. "We voelen dat het nu tijd is om jullie erbij te betrekken."

Het koppel is sinds 2016 getrouwd.