Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gerard Joling haalt uit naar Badr Hari

Gerard Joling is een grote kickboksfan. Desondanks kan hij totaal niet genieten van Badr Hari. Dat liet de zanger maandag weten in het televisie-programma Veronica Inside. Hij vond het ‘gevecht van de eeuw’ een enorme afgang.

Gerard Joling haalt uit naar Badr Hari

Badr Hari

De zanger bekeek het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven in het Gelredome. In de derde ronde moest Badr opgeven omdat hij een gescheurde enkelband opliep toen hij een schop wilde geven. “Ik vond het ontzettend slecht geacteerd. Dat hij op de brancard weg ging huilen en janken, iedereen eromheen. Uiteindelijk zit je in de club een uur later,” vertelt Joling doelend op de foto’s en video’s die in het weekend naar buiten kwamen. Daarop was te zien hoe Badr zich vermaakt tijdens een feestje in een club in Rotterdam waarvoor hij was uitgenodigd. Joling vindt dat niet kunnen na het gevecht.

Sfeer

Ook was Joling niet blij met de hele sfeer in het stadion. Ook de fans van Badr moeten het voor hem ontgelden. “Ik vind het jammer dat als Rico opkomt heel Marrakech wat daar zit allemaal ‘boe’ roept.”

Rico Verhoeven

Na de wedstrijd lieten Rico en Badr weten beide nog een derde gevecht te willen. Hoewel het sportief, na twee Nederlagen van Badr, niet echt interessant is, is het qua commerciële waarde natuurlijk een goudmijn. Rico lijkt het echter eerst op te gaan nemen tegen de sympathieke Belgische kickbokser Jamal Ben Saddik. Laatstgenoemde moet echter nog wel eerst zijn contract bij kickboksorganisator Glory verlengen.