Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

VIDEO: Vriendinnen R. Kelly hebben letterlijk slaande ruzie

De enige twee overgebleven vriendinnen van R. Kelly, Azriel Clary en Jocelyn Savage, zijn elkaar letterlijk in de haren gevlogen. Azriel streamde de beelden live op Instagram.

VIDEO: Vriendinnen R. Kelly hebben letterlijk slaande ruzie

Sister Wives

Azriel Clary en Jocelyn Savage zijn de enige twee vrouwen die nog achter R. Kelly staan, die op dit moment terechtstaat voor seksueel misbruik en seks met minderjarigen. De twee noemen elkaar Sister Wives en wonen samen in een appartement in Chicago. Tot nu, klaarblijkelijk.

Slaande ruzie

Er is namelijk een video opgedoken waarin te zien is dat de twee vrouwen slaande ruzie hebben. Azriel Clary streamde deze video op Instagram, waarna hij opgepikt werd door Insta-pagina The Shade Room. Op de video is te zien en te horen hoe de twee vrouwen elkaar in de haren vliegen in hun appartement.

Minderjarig

En die video kan nog wel eens een staartje krijgen. Want Clary beschuldigt Savage er namelijk van seks met haar te hebben gehad toen ze minderjarig was: 'Je gaat naar de gevangenis Jocelyn! Je had seks met een minderjarige. En die minderjarige was IK!' is te horen in de video.

Bekijk het fragment hieronder. Waarschuwing: expliciete beelden en grof taalgebruik.