Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

X-Factor-ster 9 jaar cel in voor seksueel uitbuiten minderjarige jongens

Danny Tetley, bekend van de Britse X-Factor, is tot 9 jaar cel veroordeeld nadat hij minderjarige jongens onder druk zette en betaalde voor naaktfoto's.

X-Factor ster krijgt 9 jaar cel voor seksueel uitbuiten minderjarige jongens

X-Factor

Danny Tetley deed in 2018 mee aan de Britse X-Factor. De zanger gooide hoge ogen en eindigde als zesde. Maar al snel werd duidelijk dat Danny meer was dan alleen een man met een belachelijk mooie stem: hij bleek een seksueel roofdier te zijn.

Minderjarige jongens

De 39-jarige Tetley stond vandaag voor de rechter en werd veroordeeld tot een celstraf van 9 jaar voor het seksueel uitbuiten van minderjarige jongens. Zo had hij appcontact met 14- en 15-jarige jongens, die hij onder druk zette en betaalde voor het sturen van seksueel getinte berichten en naaktfoto's. Zo zou hij één van de minderjarige jongens 350 pond hebben betaalde voor een masturbatiefilmpje.

Roofdier

De rechter oordeelde dat Tetley misbruik heeft gemaakt van zijn bekendheid om zijn perverse seksuele behoeften uit te kunnen voeren. "De mensen zullen je nu zien voor het roofdier dat je bent" aldus de rechter. Na zijn 9-jarige celstraf zal Tetley nog 8 jaar onder toezicht staan, en de komende 20 jaar geregistreerd staan als zedendelinquent.