Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

99 nieuwe gevallen van coronavirus op cruiseschip

Bij het cruiseschip Diamond Princess zijn 99 nieuwe gevallen van passagiers met het coronavirus aangetroffen. Ook een medewerker van de gezondheidsdienst is besmet geraakt.

99 nieuwe gevallen van coronavirus op cruiseschip

Coronavirus

De Diamond Princess ligt inmiddels al weken voor anker aan de Japanse kust. Met de nieuwe besmettingen zijn er nu in totaal 450 van de 3.700 passagiers die het virus bij zich dragen.

Verenigde Staten

De Verenigde Staten proberen Amerikaanse passagiers van het schip af te krijgen en terug te brengen Amerika. Inmiddels staat het aantal gerepatrieerden al op 300. De vijf Nederlandse reizigers op het schip die uit Nederland komen, worden niet door ons land opgehaald en teruggebracht.

Westerdam

Op het Nederlandse cruiseschip, de Westerdam van Holland America Line, is een passagier ontdekt met het coronavirus. Doordat er al Nederlanders van het schip af mochten toen het nog leek dat het schip virusvrij was, is het RIVM op zoek naar die mensen, zodat zij ook gecontroleerd kunnen worden, zodat er geen mogelijke verspreidingen van het virus in Nederland zijn.