Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man in gezicht geschoten 'omdat hij zijn chips niet wilde delen'

Bizar.

Chips

Van wraak en liefdesverdriet, tot lust en geld; mensen doen elkaar verschrikkelijke dingen aan om de meest uiteenlopende redenen. Soms zie je echter bizarre drijfveren die iemand tot een agressieve daad brengen. Zoals honger.

Het Amerikaanse KKTV meldt dat de politie in Akron in de staat Ohio vorige week een 42-jarige man heeft opgepakt na een schietpartij. De verdachte, ene Melvin Wright, zou een man in zijn gezicht hebben geschoten. Het slachtoffer is wonder boven wonder op eigen kracht richting het ziekenhuis vertrokken voor behandeling.

Chippies

Eenmaal in het medisch centrum deed het slachtoffer zijn verhaal bij een aanwezige agent. Volgens de man werd hij rond 21:00 op straat aangesproken door een onbekende die wat chips wilde. Het slachtoffer weigerde zijn snack te delen en werd vervolgens in zijn gezicht geschoten. Dat melden de lokale autoriteiten.

Niet veel later werd Melvin Wright door de politie geïdentificeerd als de dader. Wright had op dat moment een wapen bij zich dat mogelijk gebruikt is bij de schietpartij. De 42-jarige Amerikaan wordt aangeklaagd voor meerdere misdrijven en zit op dit moment vast in de Summit County Jail.

Het slachtoffer overleefde de bizarre aanval.

Bizar
  • KKTV
  • Adobe Stock