Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ga voor de ultieme adrenalinerush met lasergamen op jouw locatie

Nooit meer lasergamen in zo’n saaie indoorhal!

Lasergamen

Lasergamen op een geheel nieuwe manier beleven? Ga voor een once-in-a-lifetime-experience met lasergamen op een locatie bij jou in de buurt! Ontdek hieronder 6 bijzondere indoor en outdoor locaties waardoor je nóóit meer terug wil naar zo’n saaie indoorhal waar je alle hindernissen en sluiproutes al kent.

1. Op kantoor 

Hé jij daar, kantoorklerk! Voor bedrijfsuitjes hoef je echt de deur niet uit… Met geluidseffecten, sfeerverlichting, legernetten en hindernissen is elke kantoortuin of koffiecorner te transformeren tot loopgraaf of bunker. Achter elk bureau schuilt een mooie verstopplek voor een verrassingssalvo… Beleef je werkplek als nooit tevoren met lasergamen op kantoor! Beat that, Call of Duty!

2. In het pikkedonker 

Ben je in voor een spannend avontuur in het donker waarbij je gewoon je kleren kunt aanhouden? Ga dan lasergamen in het donker. Bij daglicht lasergamen is natuurlijk al spectaculair, maar in het donker krijgt deze activiteit nog een éxtra dimensie. Dankzij de scope met red-dot heb je vijanden goed in het vizier, ook wanneer het aardedonker is. Lasergamen in het donker is mogelijk op nagenoeg ieder binnen- en buitenterrein. Wanneer waag jij een sprong in het duister?

3. Op het boer’nland 

Ah… de sereniteit! Terwijl de geur van versgemaaid gras je tegemoetkomt en je Bertha verderop vredig ziet grazen trek jij de conclusie: er kan maar weinig tippen aan het platteland. Hoewel… van dat vredige blijft weinig over als jij jezelf een weg baant door de groene weilanden en het struikgewas, terwijl Oerend Hard loeihard uit de speakers knalt. Overall aan, lasergun in de aanslag en gaan met die banaan. Pas wel op dat je niet wegzakt in het moeras of je laarzen onderweg bevuilt aan een dampende bolus. Het platteland omvat alle elementen voor een geslaagd (en stikstofproof) lasergamespektakel!

4. In het bos  

Lasergamen like a boss? Er is weinig zo spectaculair als lasergamen in het bos! Wees wel op je hoede; achter elke boom of struik kan een vijand schuilgaan. Ren gewapend door de groene oase en stuur je tegenstanders het bos in met een goed uitgekiende verrassingsaanval. Ziezo, uitgeschakeld!

5. In de plaatselijke buurtsuper  

Maak je op voor een epische strijd tussen de schappen! Zodra de laatste klant huiswaarts keert en de balans voor de dag is opgemaakt, begint het feest pas echt. Want ook in de avonduren is er genoeg werk aan de winkel… NL Lasergame bouwt jouw supermarkt om tot een spectaculaire lasergame-arena. Welk team kroont zich tot kampioen: die van de kassamedewerkers, de vakkenvullers of de helden van de versafdeling?

6. Tussen de schoolbanken 

Met de vele wandelgangen en klaslokalen is een schoolgebouw een waar lasergame-paradijs. Hoe gaaf is het om tijdens een examenstunt of personeelsfuif te lasergamen? Maak je op voor het ultieme kat-en-muisspel tussen docent en leerling of docenten onderling! Wie leert wie een lesje? Wie blinkt uit in sportieve prestaties en slaagt erin als winnaar van het veld te stappen?

Professioneel verzorgd 

Bij NL Lasergame - Bekijk de mogelijkheden op www.nllasergame.nl - huur je voordelig laserguns en toebehoren. Ook de opbouw, begeleiding en afbouw van de activiteit wordt verzorgd. Wil je er een dagvullende activiteit van maken? Ook dat is mogelijk! Maak gebruik van onze cateringopties of boek er een andere gave activiteit bij, zoals archery tag, disc-golf of bubbelvoetbal. Game on!