Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de bloedmooie vriendin van kunstenaar Joseph Klibansky

Zijn kunst gaat de hele wereld over, maar het mooiste wat kunstenaar Joseph Klibansky thuis heeft is toch wel zijn Victoria Waldau. En laat Victoria ons nou om de zoveel tijd trakteren op een mooi plaatje.

Joseph

Op jonge leeftijd had Joseph al liefde voor kunst. Misschien ook niet gek met een fotograaf als vader en een stylist als moeder. Wanneer Joseph wil starten als kunstenaar staan zijn ouders hem dan ook niet in de weg. De hele woonkamer werd leeggehaald en omgetoverd tot kunstgalerij. Als dat geen support is, weten wij het ook niet meer.

Vandaag de dag is Joseph één van Nederlands grote kunstenaars en hij deelt dit succes met zijn familie. En vriendin Victoria.

Vriendin Victoria

En nu de reden waarom je écht op deze pagina bent beland, namelijk de vriendin van Joseph: Victoria Waldau. Deze 25-jarige knapperd is 14 jaar jonger dan de kunstenaar. Dat doe je goed, Joseph. Het stel is al een behoorlijke tijd samen en genieten volop van het leven. Veel vakanties, en die vakanties viert Victoria in bikini.

Baby Kylie

Het stel geniet al een jaartje niet meer alleen met z'n tweetjes van het succes, maar nu ook met hun dochtertje Kylie. Op Instagram deelt Victoria trots foto's van haar Joseph en Kylie. Of moeders ook nog écht sexy kunnen zijn? Kijk zelf maar.

Joseph Klibansky doet het dus niet alleen met de zaakjes goed. Een 14 jaar jongere, beeldschone vrouw aan de haak slaan is ook al een kunst. En dan ook nog zo'n lief dochtertje erbij. Het kan niet meer stuk voor de Nederlandse kunstenaar.

Entertainment
  • Instagram, NRC
  • NL Beeld / BrunoPress