Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit zijn de drie knappe schoondochters van René Froger

De familie Froger, wie kent ze niet? De zanger heeft uit zijn eerste huwelijk dochter Natascha een zoon, Danny. Samen met zijn grote liefde Natasja heeft de volkszanger nog twee kerels op de wereld gezet. En eerlijk is eerlijk: deze jongens hebben drie bloedmooie vrouwen aan de haak weten te slaan.

René

De drie jongens Danny, Didier en Maxim zijn de gelukkigen. De jongens hebben we vroeger al wat beter leren kennen door de reality-programma's 'De Frogers: Effe geen cent te makken' en 'De Frogers: Helemaal heppie'. Danny, de oudste van het stel is samen met Ann Dominique, Didier is samen met Sammy en Maxim met Ruby.

Ann Dominique

Danny heeft samen met de mooie Ann Dominique twee dochters, Fallon en Scottie. Afgelopen januari waren ze 6 jaar samen. Ann Dominique is erg actief op de sociale mediakanalen. Op Instagram heeft mevrouw 48,1 duizend volgers en die geeft ze genoeg leuke plaatjes om naar te kijken. Daarnaast is ze ook actief op het populaire platform TikTok.

Sammy

Sammy is de vriendin van Didier en is niet verlegen om haar lijf te showen. Sammy komt al ongeveer 2 jaar over de vloer bij de showbizz familie. Op haar Instagram-pagina heeft ze 10 duizend volgers die meekoekeloeren. Vakanties, festivalletjes en Didier, Sammy is er niet vies van. Een levensgenieter pur sang en wij genieten van de plaatjes.

Ruby

Ruby is samen met de benjamin van de familie, Maxim. De twee zijn nog niet zo heel lang samen, maar wij snappen wel dat Maxim op haar is gevallen. De knappe Ruby heeft 12 duizend volgers op Instagram en trakteert haar volgers af en toe op een spannend plaatje.

De mannen Froger hebben het maar goed voor elkaar, zo bewijzen alle foto's die hun dames op social media delen. Niks mis mee. En wij? Wij kijk rustig mee van achter onze toetsenbordjes.

Entertainment
  • Libelle, Instagram
  • NL Beeld / BrunoPress