Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Openstaande vacature: nieuwe toyboy van Gordon 

Gordon gaat trouwen, of nee, toch weer niet. Helaas eindigt het voor de Nederlandse zanger niet met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Lang was het niet - goh, die zagen we niet aankomen - en echt gelukkig waren ze blijkbaar ook niet meer. Maar goed, elk nadeel heb z'n voordeel: er is een vacature vrijgekomen voor toyboy van Gorrie. Een van de eisen: minimaal 24 jaar leeftijdsverschil.

Gordon

Vanmorgen bevestigde de voormalig 'Topper' aan Yvonne Coldeweijer dat zijn verloving en relatie inderdaad over en voorbij zijn. Treurig. Wat de reden is van de breuk is voor nu nog onbekend. “De reden zal hij wellicht zelf een keer met jullie delen als hij eraan toe is, maar voor nu zit hij er echt helemaal doorheen”, vertelt de roddeltante op haar kanaal Life of Yvonne.

Eerdere verloving

Waar het eerder tranen van geluk waren, zijn de tranen nu van verdriet. Nog geen maand geleden deelde de zanger dat hij verloofd was met zijn grote Australische liefde, Gavin Rozario. De 30-jarige Gavin vroeg de presentator ten huwelijk op de Malediven. Goor was helemaal in de wolken, maar lijkt nu keihard van die roze wolk af te vallen.

Foto’s verwijderd

Het is triest, maar tegenwoordig wel een reden om ervan uit te gaan dat een relatie voorbij is: het verwijderen van de gezamenlijke foto’s van social media. Zo viel het gisteren de Telegraaf op dat dit het geval was bij Gorrie en zijn toyboy. Ook het korte bezoekje aan Australië was een reden om te twijfelen. De zanger was slechts voor 24 uur in het mooie land, toen hij alweer het vliegtuig terug naar Dubai pakte. Allemaal redenen tot paniek.

Waar de zanger gisteren nog volledig onbereikbaar was, kregen we vanmorgen dus toch het verlossende woord. Of onze Gorrie ‘Kon ik nog maar even bij je zijn’ voor Gavin zingt, is onduidelijk. Waarschijnlijker is de hit ‘Never Nooit Meer’, aangezien het Yvonne Coldeweijer is opgevallen dat Goor de 30-jarige Australiër heeft geblokkeerd op Instagram.

Woensdagmiddag laat Gordon van zich horen op zijn Instagram pagina: "Alleen maar tranen...........maar we gaan gewoon weer door". Arme Gordon. Daarom de vraag: wie gaat onze Hollandse Dubaiaan troosten?

Entertainment
  • Shownieuws, de Telegraaf
  • NL Beeld / BrunoPress