Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Adam Lockwood

Adam Lockwood (21) heeft last van 'hoogtevreugd'

Heel veel mensen hebben last van hoogtevrees. Adam Lockwood (21) heeft ook zo’n soort aandoening, maar dan precies andersom: hoogtevreugd. Niets maakt hem gelukkiger dan met zijn blote handen en voeten de hoogst mogelijke gebouwen beklimmen. Zoals ook enkele hotelgasten van de Londense wolkenkrabber The Shard vorige week ontdekten.

Het is zondagochtend zes uur en zakenman Paul Curphey (52) kijkt samen met zijn vriendin Treasaidh vol verbazing uit het raam van hun hotelkamer op de veertigste verdieping van The Shard, de wolkenkrabber in Londen die zich met zijn 310 meter het hoogste gebouw van Engeland mag noemen.

Bungelen in Benidorm. Adam: “In situaties als deze voelt het leven zo ongecompliceerd, als het ervaren van de ultieme rust.”

Treasaidh heeft voor haar verjaardag een weekendje Londen cadeau gekregen van Paul. Toch hebben ze deze vroege ochtend niet de gordijnen opengeschoven om te genieten van het spectaculaire uitzicht over de Britse hoofdstad.

Ook in Benidorm, mei 2020.

Nee, ze hadden buiten gestommel gehoord. Wat best gek is, op deze hoogte. Dus waren ze uit bed gekomen om te kijken wat het zou kunnen zijn.

Een post op Adams Facebook-pagina van afgelopen zomer, locatie onbekend. 
Als je dan toch besluit om in Benidorm aan een bouwkraan te gaan hangen, kun je dat net zo goed in je adamskostuum doen. 

En nu staren ze allebei in het gezicht van een jongeman, aan de andere kant van het glas. Een dolgelukkige, breeduit glimlachende en vrolijk zwaaiende jongeman. Het goede humeur van de jongeman is zelfs zo aanstekelijk, dat het koppel er zelf onwillekeurig ook ontzettend vrolijk van wordt.

Benieuwd naar de rest van het artikel? Lees het in de nieuwste Panorama of bekijk het op Blendle.

Lifestyle
  • YOUTUBE.COM/NUISANCE69, INSTAGRAM.COM/NUISANCE69_