Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kijkers vragen zich af: 'Is Derksen naar Turkije geweest voor nieuw gebit?'

Vandaag Inside is terug. Nieuwe ronde, nieuwe tanden.

Derksen

De zomerstop zit erop voor de mannen van Vandaag Inside. Tot grote vreugde van de vaste kijkers natuurlijk. Kijkers die overigens ook oog voor detail hadden, zo bleek uit een aantal ingestuurde vragen.

Tripje Turkije?

Genee geeft een voorzetje op z'n Genees. "Een heleboel mensen vragen zich af hoe het in Turkije was", aldus de altijd vileine presentator. "Met Gerard Joling."

De Snor snapt de vraag niet helemaal en geeft aan dat hij gewoon in Nederland gebleven is tijdens zijn korte 'vakantie'. En dan komt de aap uit de mouw. Genee: 'Ja, er zijn allemaal mensen die denken dat je óf je snor hebt geknipt, óf dat je nieuwe tanden hebt.

'Bij paard weggehaald'

"Eh, ik heb eh, twee nieuwe kronen, dat klopt ja!" bevestigt Derksen. "Maar ik weet niet of die tandarts ze bij een paard weggehaald heeft, maar..."

De besnorde mediapersoonlijkheid legt uit dat zijn tanden aan vervanging toe waren en dat hij daarom de boel maar even heeft laten bijwerken. Met succes, mogen we wel stellen. Het viel de kijkers van de meest besproken talkshow van het land immers direct op.

Entertainment
  • Vandaag Inside
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl