Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Linda de Mol is weer samen met Jeroen Rietbergen'

De rol van Jeroen Rietbergen in de schandalen rond The Voice of Holland wordt nog altijd onderzocht. Zelf had hij in elk geval al snel aangegeven dat hij inderdaad flink over de schreef was gegaan. Hiermee kwam er definitief een einde aan de relatie tussen Linda De Mol en Jeroen Rietbergen. Of toch niet? Verschillende kanalen beweren nu namelijk dat de twee toch weer bij elkaar zouden zijn.

'Linda de Mol is weer samen met Jeroen Rietbergen'

Toen alle beschuldigingen rond The Voice naar boven kwamen, keerde één naam steeds weer terug: die van bandleider Jeroen Rietbergen. Hij gaf zijn gedrag toe, en al bleek dit het einde te betekenen van zijn relatie. Linda deelde destijds via een statement: "Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten."

Hereniging?

De verbazing was dan ook groot toen 'roddelkoningin' Yvonne Coldeweijer wist te melden dat Linda en vieze Jeroen toch weer bij elkaar zouden zijn. Hierop ging RTL Boulevard op onderzoek uit. "We hebben natuurlijk contact opgenomen met het management van Linda de Mol en zij laat ons weten dat ze dat ons niet kan bevestigen", vertelde Lex Uiting gisteren aan het einde van het programma. "Wij vroegen vervolgens verder: ‘Kun je het wel ontkennen?’, en daarop kwam daar weer geen enkele reactie."

Reactie

Vandaag is er dan toch een reactie gekomen van Linda's manager. Zij laat weten aan het ANP dat Linda en Jeroen niet weer bij elkaar zijn. Zij duidde het nieuws als 'niet juist'. Een relatie tussen Linda en Jeroen zit er dan ook niet in, aldus de manager. Volgens Yvonne Coldeweijer is de reactie van de manager een leugen, omdat Linda de Mol 'niet weet hoe ze dit naar buiten moet brengen'.

Entertainment
  • BrunoPress