Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Justitie ziet Danny K. als de grote man: 6,5 jaar cel

Je zou het bijna missen tussen al het mediageweld rond de aanslag in Parijs, maar vandaag was de grote dag voor Danny K....

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png
K. heeft zich volgens Justitie onder meer schuldig gemaakt aan witwassen, afpersen en leiding geven aan een criminele organisatie. Hij zou onder meer een slordige 3 miljoen euro bij een ex-vriendin hebben gestald en grote bedragen hebben uitgegeven aan onder meer vakanties en auto’s. Tegen de vrouw is 2 jaar cel geëist, terwijl twee andere (ex-)vriendinnen enkele maanden cel riskeren.
Hem hangt een celstraf van 4,5 jaar boven het hoofd voor zijn rol bij de afpersingen. Ook is V. volgens Justitie medeoprichter van de criminele organisatie rond Danny K. en heeft hij zich schuldig gemaakt aan verscheidene geweldsdelicten, zoals poging tot doodslag en zware mishandeling. Dick V. zit overigens al sinds september in de gevangenis, alleen is dat uit vrije wil. De kickbokser kreeg vorig jaar de waarschuwing dat hij op een dodenlijst stond en vreest nu dat bij buiten de cel geliquideerd wordt.