doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Agent schiet op acteur bij overval-scène

Als je een bankoverval in scène zet, is het handig om de lokale autoriteiten in te lichten. Een filmmaatschappij in Amerika vergat dat, met als gevolg dat de politie op acteur Jeff Duff schoot.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Gelukkig voor hem, miste de agent, en kwam de kogel in de muren van het gebouw terecht. Ondertussen schreeuwde de acteur dat ze een scène aan het opnemen waren. ‘We nemen hier een film op. Ik lieg echt niet’, schreeuwde de acteur naar de politie.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

‘De kogel ging richting zijn hoofd, het scheelde niets. Ik wilde er niet over nadenken’, zegt mede-acteur Philip Demoret tegen het tv-station RTV6. Ook mede-eigenaar van de filmmaatschappij had iets over het incident te zeggen: ‘Zowel de politie als wij kunnen wat van dit incident leren.’

Politie

De politie meldt in een verklaring dat de acteur niet direct reageerde op de orders van de agent en op de agent zou hebben gericht. Pas later kwamen de agenten erachter dat het om een nep-wapen ging en dat er een film werd opgenomen. ‘De filmmaatschappij had ons niet ingelicht dat ze een schietpartij gingen opnemen in de openbare ruimte’, aldus de politie. Gelukkig liep het allemaal goed af.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws