Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw heeft heel vliegtuig voor haar alleen met ticket van €51

De Schotse Karon Grieve vloog afgelopen weekend naar Kreta. Ze wist echter niet dat ze de enige passagier zou zijn.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Doordat haar vlucht aan het einde van het vakantieseizoen zat, was er niet veel animo onder reizigers om naar Kreta te gaan. Slechts drie mensen hadden een ticket voor de vlucht geboekt. Twee daarvan kwamen echter niet opdagen, waardoor Karon de enige passagier was.

Ze werd daardoor behandeld als een koningin. Ze mocht zelf kiezen waar ze wilde zitten (logisch) en kreeg ook een gratis maaltijd bij prijsvechter Jet2, waarbij het normaal niet inbegrepen bij de prijs zit.

De piloot gaf vanuit de cockpit de vrouw een ware excursie. Hij liet continu weten over welke landen de fouw vloog en wees het zelfs aan.

Er was ook geen moeite met de bagage-afhandeling. De enige koffer werd direct na aankomst bij haar gate overhandigd en hoefde dus niet eerst op de lopende band worden gegooid.

'Bij de check-in maakte ik nog een grap, omdat ik vorig nog in het vliegtuig zat met zeven anderen. Ik was verbaasd dat ik bij binnenkomst in het toestel de enige was', vertelt de vrouw aan Daily Star. 'Het personeel vertelde me om te roepen als ik iets nodig heb en ik mocht zelfs van ze heen-en-weer rennen in het gangpad.

De vrouw verbleef in totaal een maand op Kreta om vakantie te vieren en een boek te schrijven. De vlucht terug zat echter wel vol, want toen de vrouw aan kwam, ging 180 mensen terug.

Volgens de luchtvaartmaatschappij is het dan ook normaal dat er weinig mensen aan boord waren toen de vrouw vertrok, aangezien het de laatste heenvlucht was. Ze zijn dan ook blij dat de vrouw genoten heeft van de bijzondere ervaring.