Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Russische tv heeft telefoongesprek in handen van vergiftigde Yulia Skripal

Een opmerkelijk moment op de Russische staatstelevisie. Zij lieten volgens hun een gesprek horen tussen Julia Skripal en haar nicht.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Volgens de opnames zou het inmiddels goed gaan met Yulia en haar vader. Sergei zou vooral slapen en rusten zijn en beiden hebben geen letsel overgehouden waarvan ze niet kunnen herstellen. Het gesprek noch de inhoud is niet bevestigd door de Yulia, maar haar nicht Victoria Skripal zegt het gesprek te hebben opgenomen en vervolgens te hebben verzonden naar tv-kanaal Russia 1. Dat is opvallend aangezien Yulia Victoria belde met een voor het nichtje onbekend nummer, zoals uit de conversatie bleek.

@backlink(170455)

Elke dag beter

Opmerkelijk genoeg kwam de verklaring op de Russische televisie precies op hetzelfde moment dat Yulia een officiële verklaring verstuurde via de Engelse politie. Daarin liet ze weten dat ze een week geleden uit een coma kwam en dat ze elke dag sterker wordt. “Ik ben dankbaar voor alle lieve berichten die ik heb ontvangen. Ik wil vooral de mensen bedanken die ons geholpen hebben op het moment toen wij onwel werden. Ik hoop dat jullie de situatie begrijpen en onze privacy respecteren.”

Bron: Mirror