Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Juf Ank ook goed voor Televizier-Ster

AMSTERDAM - Ilse Warringa is opnieuw in de prijzen gevallen met haar vertolking van juf Ank uit De Luizenmoeder. De actrice mocht donderdagavond de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice mee naar huis nemen. Vorige week sleepte juf Ank al een Gouden Kalf in de wacht.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Ongelooflijk", was Ilse's eerste reactie. "Bedankt dat jullie zo massaal hebben gekeken en op mij hebben gestemd. Ik had het Jennifer en Lies ook gegund."

Warringa versloeg haar Luizenmoeder-collega Jennifer Hoffman. Zij maakte met de rol van Hannah, een van de moeders die regelmatig op het schoolplein van De Klimop staat, ook kans op de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice. Ook Lies Visschedijk wist haar nominatie niet te verzilveren. Zij was in de race vanwege de hoofdrol in Soof: Een nieuw begin.

De Luizenmoeder geldt dit jaar als grote favoriet tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. De comedy over het wel en wee op en rond basisschool De Klimop is ook nog in de race voor de Gouden Televizier-Ring.