Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw (21) trouwt met zombiepop (+FOTO'S)

Felicity Kadlec (21) uit Massachusetts, stapte vorig jaar september in het huwelijksbootje met een levenloze zombiepop die ze heeft sinds haar dertiende verjaardag.

Vrouw (21) trouwt met zombiepop

Ceremonie

Kadlec kreeg de griezelige pop als geschenk op haar dertiende verjaardag. Toen zij op haar zestiende gevoelens begon te krijgen probeerde zij dat niet te laten merken. Tot ze vorig jaar besloot de knoop door te hakken. De ceremonie die plaatsvond in Tiverton, Rhode Island, kostte haar zo’n 350 euro en werd bijgewoond door vier van haar familievrienden en acht andere zombiepoppen.

Tattoo

Ze geeft aan dat haar leven nu compleet is en dat ze een ‘normale’ en ‘intieme’ relatie hebben. De pop is volgens Kadlec 37 jaar oud en heet Kelly Rossi. Foto's van de bruiloft tonen haar in een witte jurk en omarmen de griezelige pop in een smoking. Kadlec’s liefde voor haar pop gaat zo diep, dat ze zelfs de naam van de pop op haar arm heeft laten tatoeëren.

Facebook

Op een Facebook-afbeelding is te zien dat ook pop Kelly, Felicity’s naam op haar arm heeft laten vereeuwigen. Kadlec erkent dat veel mensen de band die zij voelt niet begrijpen. Maar zoals alle grote liefdesverhalen negeerde Kadlec degenen die haar voor gek verklaarde en trouwde met haar zombieliefde.