Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

PSV met ongewijzigd basiselftal tegen Sporting

EINDHOVEN (ANP) - PSV begint de thuiswedstrijd tegen Sporting Portugal in de Europa League met dezelfde basisspelers als zaterdag in de eredivisie tegen Vitesse. De Eindhovenaren wonnen toen met 5-0 dankzij vijf treffers van spits Donyell Malen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Trainer Mark van Bommel kan in het Philips-stadion niet beschikken over Érick Gutiérrez. De Mexicaanse middenvelder is nog niet hersteld van een breukje in zijn rechterhand. Mogelijk dat Gutiérrez zondag in de competitiewedstrijd tegen Ajax wel weer van de partij is. Jorrit Hendrix vervangt hem tegen Sporting.

Steven Bergwijn doet tegen Sporting wel vanaf het begin mee. De international werd tegen Vitesse na ruim een uur spelen gewisseld, nadat hij in de eerste helft een tik op zijn linkerbovenarm had gekregen. Bergwijn heeft bij Van Bommel aangegeven dat hij liever niet meer als aanvallende middenvelder speelt maar liever als buitenspeler. Tegen Sporting lijkt Mohamed Ihattaren daardoor een linie terug te zakken.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever en Boscagli; Rosario, Ihattaren en Hendrix; Bergwijn, Malen en Bruma.