doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ouders Maddie McCann woest op zieke geest die zich voordoet als dochter

Wat het lot van Madeleine McCann is, is al jarenlang onbekend. Iemand op social media doet zich voor als het meisje. Dit tot grote woede van de ouders van het verdwenen kind.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Ouders Maddie McCann woest op zieke geest die zich voordoet als dochter

Madeleine McCann

Maddie McCann is inmiddels al 12,5 jaar spoorloos, toen ze verdween uit een vakantieverblijf in Portugal. Hoewel er de afgelopen jaar verschillende tips binnenkwamen is het nog altijd een mysterie wat er die avond is gebeurd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ouders

Het leven zonder Maddie gaat ondanks het moeilijke verlies ook voor de ouders gewoon door. De twee waren bij een restaurant in Schotland waar er stiekem foto’s van ze zijn genomen. Of dat nog niet genoeg is, was er een of andere zieke geest die zich op Facebook voordeed als hun dochter. Diegene maakte een profiel aan onder de naam Madeleine McCann en postte onder de foto: “Mam en pap zijn dichterbij dan ik dacht,” meldt The Sun.

Verachtelijk

De twee waren uit eten in het Schotse Glasgow. Een familielid zegt tegen de krant: “Ze kunnen nog geen eens ergens eten zonder dat een gek hen lastig valt. Ze vinden het verachtelijk.” Een woordvoerder van de familie wilde niet op de uitingen ingaan: “Ik praat er niet over omdat het nog meer olie op het vuur zit”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws